تغییر ظاهر فرمت چاپی شامل شماره یکتا برای هر صورتحساب، تخصیص شناسه کالا، تعیین سهم نقدی هر قلم از ارزش افزوده بر اساس مبلغ نقدی و ....
همان طور که می دانید از ابتدای سال 1402 شرکت ها نهایتا تا هفت روز فرصت دارند تا اطلاعات فروش خود را به سامانه پایانه فروشگاهی ارسال نمایند. سامانه مذکور به گونه ای طراحی شده است که امکان ثبت دستی اطلاعات فروش در آن وجود ندارد و...
ارسال صورتحساب پایانه فروشگاهی در نرم افزار برهان طی مراحلی مشخص و با رویکرد اعمال کنترل های داخلی انجام میگیرد. در حال حاضر امکان ارسال صورتحساب نوع اول و دوم و باشرایط نقدی، تعهدی، نقدی-تعهدی و در قالب فرمت های اصلی، اصلاحی، ابطالی و برگشتی فراهم است.
مودیان سازمان امور مالیاتی جهت ارسال اطلاعات فروش به سامانه پایانه فروشگاهی نیاز به کلید خصوصی و حافظه مالیاتی دارند. با کمک دو مفهوم شناسه یکتا و حافظه مالیاتی مودیان می توانند صورتحساب الکترونیکی با شماره منحصر به فرد مالیاتی بابت هر صورتحساب صادر نمایند. جهت برقراری ارتباط بین سیستم فروش برهان و سامانه مودیان کاربران نیاز است نکاتی را رعایت نمایند که به شرح زیر است...
برای ثبت شرایط تسویه در سیستم فروش، از ابتدای نسخه 9 قابلیت جدیدی اضافه شده که برای سامانه پایانه فروشگاهی نیز کاربردی است.
قانون گذار در راستای فراگیری قانون پایانه های فروشگاهی اقدام به تعیین مشوق و جرایم برای مودیان مالیاتی نموده است. برای آشنایی با اهم موارد تعیین شده این مقاله را مطالعه بفرمایید.
سازمان امور مالیاتی در راستای اجرایی شدن، قانون پایانه های فروشگاهی برخی از شرکت ها را به عنوان معتمد معرفی کرده است. این شرکت ها در دسته بندی های انجام شده، قادر به اجرای مسئولیت هایی می باشند که قانون گذار به عهده آن ها گذاشته است.
با توجه قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان و صدور صورتحساب الکترونیکی و ارسال آن به سامانه مودیان از ابتدای سال 1402، صورتحساب های ارسالی در چهار موضوع اصلی، اصلاحی، ابطالی و برگشتی دسته بندی شده اند. از آنجایی که استفاده از هر یک از انواع صورتحساب شرایط خاصی دارد، توجه به موارد زیر اهمیت بسزایی دارد:
در این نوشتار به قابلیت های اضافه شده در نسخه 9 برهان اشاره می شود. روند برهان در عرضه این نسخه بهبود هماهنگی بین واحدها و افزایش ظرفیت برنامه ریزی است.
در این مقاله به معرفی برخی از کنترل ها و قابلیت های فرم سند حسابداری نرم افزار حسابداری رایگان برهان پرداخته می شود.
حفظ محرمانگی فرمولاسیون محصولات تولیدی یکی از دغدغه های صاحبان صنایعی است که تولیدات آن ها وابستگی شدیدی به فرمولاسیون تولیدی دارد.در این نوشتار با قابلیت های بخش فرمولاسیون در سیستم کنترل تولید برهان برای صنایع دارویی، آرایشی، شوینده، شیمیایی و غذایی آشنا می شویم.
شرکت هایی که برای پرداخت هزینه بارنامه نیاز به مکانیزم نرم افزاری جهت کاهش اشتباهات کاربری می باشند، این مقاله را مطالعه کنند.
مدیریت فروش به عنوان مدیری که مهم ترین رسالت آن افزایش نقدینگی، برنامه ریزی، طراحی سیستم پاداش، تحلیل روند روند و... است، در حیطه های گوناگونی فعالیت می کند.
یکی از مهم ترین مباحث در بحث برنامه ریزی تولید و تامین، تهیه به موقع مواد اولیه است. مفاهیم نقطه بهینه سفارش، مقدار بهینه سفارش، حداقل مقدار موجودی، دوره تامین سفارش، هزینه های انبار داری، هزینه های تامین کالا و... واحد برنامه ریزی را به سمت مدیریت بهینه موجودی کالاهای سازمان سوق می دهد.
اگر محصولات سازمان شما برای هر مشتری به شکل سفارشی تولید می شود یا میخواهید بدانید یک لات نامبر مشخص از یک ماده اولیه در تولید چه محصولاتی مشارکت داشته یا اینکه بدلیل بازخورد منفی یک محصول در بازار می خواهید عوامل تولیدی آن بچ را شناسایی کنید ادامه این مقاله را مطالعه کنید.
یکی از دغدغه های صنایعی که عرضه محصولات تولیدی آن ها وابستگی شدیدی به فرمولاسیون کالاهای خود دارد، حفظ محرمانگی فرمولاسیون(BOM) تولیدات آن هاست. نگرانی از افشا شدن فرمولاسیون محصولات خصوصا در صنایع شیمیایی، آرایشی، بهداشتی شرکت ها را به این سمت سوق داده که یا فرمولاسیون کالاهای خود را در سیستم ثبت نکنند یا اگر قرار است ثبت کنند، شیوه ای متفاوت اتخاذ نمایند.
فرآیند تولید محصولات آرایشی یکی از پیچیده ترین و منظم ترین فرآیندهای تولیدی است. همان طور که می دانید این محصولات تاثیر مستقیم روی سلامت مصرف کنندگان آن دارد. هم برای مصرف کننده و هم برای تولید کننده این موضوع که مواد تشکیل دهنده آنها از کجا تامین می شود و چه تأثیری بر دنیای اطراف ما میگذارند بسیار بااهمیت است.
یکی از مهمترین روش هایی دستیبابی سریع به اطلاعات دارایی ثابت بررسی پلاک ثبت شده روی اموال و دارایی میباشد.
بعد از آنکه دارایی ثابت توسط شرکت خریداری شد، ممکن است شرکت با هزینه هایی مواجه شود که جهت ادامه حیات دارایی ثابت به آن نیاز دارد. این مخارج یا هزینه ها در دو دسته جاری و سرمایه ای طبقه بندی می شوند.
در این مقاله بر اساس بررسی تماس های مشتریان به واحد پشتیبانی در سال های گذشته به 10 مورد انتظاری که کاربران نرم افزار انبار در بخش انبارتعدادی و ریالی با آن مواجه بودند اشاره می شود. نکات این مستند از آن جهت حائز اهمیت است که آشنایی با آن باعث پیش گیری از اشتباهات کاربران و بهبود رابط کاربری حسابداران انبار می شود.
دارایی های ثابت به داراییهایی اطلاق میشود که در روال عادي عمليات واحد تجاري بكار میرود و تا سالهای متمادي دستيابي به اهداف شرکت را فراهم مینماید و به دو گروه عمده دارایی های ثابت مشهود و نامشهود تفكيك میشوند.
دیجیتالی شدن کسب وکارها می تواند به نحو شایسته ای کارایی، سرعت تولید و همچنین کیفیت خدمت رسانی به مشتریان را متحول سازد. زمانی که یک سازمان فرآیند ها و کنترل هایش را دیجیتال میکند، دید کاملی از عملیات را به کارکنانش منتقل میکند.
سیستم ردیابی در سطح لات(عناوین جایگزین شامل بچ، سری ساخت، سفارش تولید و ..) سیستمی است که جزئیات اطلاعات مرتبط به یک دسته از محصول را ثبت می کند. مهم ترین بخش این سیستم این است که مشخص میکند چه موادی در تولید یک دسته محصول استفاده شده است.
یکی از ویژگی های سیستم مالی خوب توزیع مناسب نمایش جریان اطلاعات در سازمان هاست. علاوه بر این کنترل های داخلی که توسط کاربران و سرپرستان آن ها انجام می شود، زمانی دقت آن افزایش پیدا میکندکه هر کاربر تنها در محدوده اختیارات تفویض شده اقدام کند.
در این مقاله به انواع گزارشات سازمانی از دیدگاه کاربری اشاره می شود. با توجه به سطوح ساختاری و حدود اختیارات هر بخش در سازمانها، گزارشاتی که برای تصمیم گیری استفاده می شوند از گزارشات بخش های کنترلی و گزارشات روزانه تفکیک شده اند. دسته بندی ارایه شده در این بخش می تواند سنجه ای قابل اتکار برای آشنایی با گزارشات مورد نیاز واحد های سازمانی باشد.